نشست مدیران روابط عمومی دانشگاه های منطقه ۳ در دانشگاه تبریز برگزار شد

۱۳ شهریور ۱۳۹۵ | ۱۶:۳۶ کد خبر : ۵۰۵۲ اخبار تصویری
تعداد بازدید:۱۲۳

نشست مدیران روابط عمومی دانشگاه ها، مراکز پژوهشی و فناوری منطقه 3 کشور با محوریت تهدیدات سایبری  در دانشگاه تبریز برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، قائم مقام رییس دانشگاه تبریز در این نشست گفت: جهان امروزه بسیار پیچیده است و با گسترش فضای مجازی، این پیچیده گی بیشتر شده است؛ چرا که در همین فضای مجازی نیز باید واقعیت را از مطالب غیر واقع تشخیص داد و این امر بسیار سخت بوده و انتقال سریع داده ها، اطلاعات و مطالب بر این پیچیدگی می افزاید.
دکتر حمیدرضا قاسم زاده افزود: با توجه به سرعت تحولات در فضای مجازی تنها با مدیریت صحیح می توان تهدیدهای این فضا را تبدیل به فرصت کرد و از آن استفاده نمود.
وی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: مجهز شدن به آخرین تکنولوژی  روز دنیا، در کنار استفاده های متعدد می تواند جامعه ای را از خطر نجات دهد؛ همچنانکه در ماه های اخیر، دیدیم که کودتای ترکیه به کمک همین مدیریت سایبری ناکام ماند.
رییس پلیس فتای استان آذربایجان شرقی نیز در این نشست گفت: سبک زندگی، تعاملات، ارتباطات، سوء استفاده های سرویس های جاسوسی، بد افزارها، دسترسی به موضوعات خاص با اهداف ویژه از جمله موضوعاتی است که در فضای مجازی جامعه امروزه مطرح بوده و به عبارت دیگر، ما در مبارزه ای واقعی قرار گرفته ایم که از تمام سخت افزار ها و نرم افزارها در این جنگ استفاده می شود که باید با هوشمندی به فضای سایبری مسلط باشیم.
سرهنگ محسن محمودی با اشاره به اینکه سایبر سکانداری و قدرت کنترل  است، متذکر شد: در فضای سایبری ما به جای اینکه کنترل کننده باشیم، در حقیقت کنترل شونده ایم و این امر نیازمند تدابیری راهبردی است که تولیدات داخلی و مدیریت فضای مجازی می تواند ما را در به دست گرفتن کنترل فضای مجازی جامعه یاری کند.
وی همچنین لازمه حضور فعال و تاثیر گذار در فضای مجازی را تمرکز در تصمیم گیری ها عنوان کرد و ادامه داد: جدیت در اجرا بدون از دست دادن زمان، هماهنگی میان دستگاه ها و پرهیز از موازی کاری و تعارض از دیگر لازمه های حضور تاثیر گذار در فضای سایبری است.
سرهنگ محمودی سپس به مدت دو ساعت کارگاهی تخصصی در خصوص امنیت در فضای مجازی، امنیت شبکه های اجتماعی، جرایم فضای مجازی و چگونگی مقابله با آنها و ... برگزار نمود.
در ابتدای این نشست، ذوالفقار همتی، دبیر روابط عمومی دانشگاه ها، مراکز پژوهشی و فناوری منطقه 3 کشور، گزارشی از روند کارهای انجام یافته در دبیرخانه منطقه و برنامه های آینده را ارائه نموده و مدیران منطقه ضمن تبادل نظر و همفکری در راستای هم افزایی هر چه بیشتر در امورات محوله، مواردی را مطرح کردند.

نظر شما :