نشست مدیران روابط عمومی دانشگاه های منطقه ۳ کشور در دانشگاه بناب برگزار شد

۰۴ مرداد ۱۳۹۶ | ۱۲:۵۳ کد خبر : ۶۰۹۹ اخبار تصویری
تعداد بازدید:۱۹

نشست مدیران روابط عمومی دانشگاه های منطقه 3 وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به میزبانی دانشگاه بناب برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، رییس دانشگاه بناب، روابط عمومی را رشته ای تخصصی، هنری و اجتماعی عنوان کرد و گفت: پیشبرد دانشگاهها در مسیر اهداف راهبردی، سوق دادن دانشگاه ها به سمت دانشگاه های نسل سوم و هدایت سازمان ها از روزمرگی به سمت پویایی از عمده اهداف روابط عمومی هاست.
دکتر کریم عباسیان در ادامه یادآور شد: حرکت همسو با اهداف دانشگاه ها و جذب کمک و حمایت های فکری و معنوی در کنار افکار سنجی و نیاز سنجی از جمله ویژگی های یک روابط عمومی موفق است.
برپایه همین گزارش، رییس روابط عمومی دانشگاه تبریز و  دبیر شورای هماهنگی روابط عمومی  دانشگاه های منطقه 3 کشور نیز در این همایش، تعیین سازکارهای مناسب، استفاده از تجربیات، تبادل اطلاعات و برگزاری کارگاه آموزشی روابط عمومی را از اهداف این نشست عنوان کرد و گفت: در سایه تجربیات مدیران است که می توان  به روابط عمومی پویا و بروز دست یافت.
ذوالفقار همتی در ادامه سخنانش از دانشگاه بناب به عنوان یکی از دانشگاه های پیشرو آذربایجان از منظر رشد علمی و فیزیکی یاد کرد و گفت: این مجموعه به عنوان یکی از مولودهای موفق دانشگاه تبریز آینده ای بسیار درخشان خواهد داشت.
شایان ذکر است: در ادامه این نشست،  مجتبی فتحی زاده، مدیر روابط عمومی دانشگاه بناب به ارایه گزارش اجمالی از عملکرد روابط عمومی این دانشگاه طی سه سال اخیر پرداخت و  همچنین مدیران  روابط عمومی سایر دانشگاه ها به ارایه نقطه نظرات خود پرداختند.
خاطر نشان می شود: برگزاری کارگاه آموزشی طراحی و ادیت عکس از برنامه های جانبی این نشست بود.
اضافه می نماید: روابط عمومی های منطقه سه شامل دانشگاه های تبریز، هنر اسلامی تبریز ، صنعتی سهند، شهید مدنی آذربایجان، آموزشکده فنی شماره 1 تبریز، زنجان، پارک علم و فناوری زنجان، دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان، دانشگاه پیام نور زنجان، دانشگاه ارومیه، صنعتی ارومیه، پارک علم و فناوری استان آذربایجان غربی، مراغه، مرکز تحقیقات نجوم و اختر فیزیک مراغه  و محقق اردبیلی است.

نظر شما :